Kavarna S Detskym Koutkem Praha 9

Kavarna S Detskym Koutkem Praha 9. Kavárna s největším dětským koutkem v hradci králové,kde si vaše děti mohou hrát a vy si vychutnáte skvělou s láskou připravovanou kávičku! Rodinné centrum s hernou, kavárnou a coworkingem.

Coolnička kavárna s dětským koutkem Praha 10
Coolnička kavárna s dětským koutkem Praha 10 from loosikov.webnode.cz

Přidejte do diskuze své rady a zkušenosti! Často tam o víkendech chodíme a nikdy nás to tam s dětmi nezklamalo. Komunitní koutek pro maminky s dětmi, kavárna, cukrárna, herna.

Vybrali Jsme Pro Vás Podniky V Praze, Které Dětským Koutkem Disponují.


| detail inzerátu, databáze dětských koutků, ekoutky.cz Kam s dětmi v praze? Se nachází klubová kavárna jedličkova ústavu ta kavárna, praguest s.r.o.

Pro Zajištění Správného Chodu Webu, K Analýze Návštěvnosti, Ke Sledování Výkonu, Personalizaci Obsahu A K Cílení Reklam.


Coffee shop in kromeriz restaurace s dětským. Restaurace se také od března vrací do normálního provozu, denně od 11:00 do 19:00, tak se zde nezapomeňte stavit po své. Restaurace se nachází v těsné blízkosti bobové dráhy prosek a myslí zde na rodiny s dětmi.

Tu Průhonickou Pizzerii Colosseum Také Můžu Doporučit.


Ano, takhle jednoduché to je! Restaurace hergetova cihelna má vyhrazené patro pro děti se speciálním dětským menu. Restaurace v praze 9 se těší na vaši návštěvu.

Ahoj, Potřebovala Bych Nějaké Tipy, Kam Do Kavárny/Restaurace/Dětské Herny V Sobotu Praze S Dcerou Ve Věku 1,5 Roku.


Najdete tu speciální místnost s přebalovacím pultem, křeslem na kojení, mikrovlnou troubou na ohřev případně donesené stravy pro nejmenší a hračky k zapůjčení. Od roku 1992 je restaurace provozována naší rodinou kavárna s dětským koutkem se zahradou. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.

S Dětským Koutkem, Salonkem, Šéfkuchařem Hladem, Majitelem Taťkou Mathauserem A Jeho Dcerou, Zrzavou Hanou.


Na praze 9 (přesněji u metra střížkov) budeme otvírat novou hernu s koutkem pro děti o rozmeru cca 100m2,bude tam kavárnička s občerstvením (kava, čerstvý čaj, ovocné štávy, tousty, dětské. V takovém koutku si vaše děti můžou hrát, zatímco si vy můžete aspoň na chvíli oddechnout. Požadujete samostatnost, příjemné vystupování, spolehlivost a chuť se.