Kocici Kavarna Praha 5

Kocici Kavarna Praha 5. Už pět let každý den otevíráme naše dveře pro všechny, kteří si chtějí pochutnat na kávě, zákuscích a zároveň si chtějí odpočinout v přítomnosti kočičích mazlíčků. Útulný podnik plný kočiček a dobré kávy naleznete na smíchově v ulici vodní.

Kavárna Kočičí Praha CityBee
Kavárna Kočičí Praha CityBee from www.citybee.cz

V kočičí kavárně jsme byli podruhé. Ať už kvůli skvělému kafi, čaji, interiéru, obsluze nebo lahodnému brunchi. Modrý kocouř.cz neručí za obsah odkazovaných stránek.

Návštěvníci Kočky Hladí Nebo Si S Nimi Pořizují Selfie, Vlastní Zvířata Si Ale S Sebou Brát Nemohou.


V útulném prostředí a hřejivé společnosti mnoha měkounkých tlapek si vychutnáte voňavou kávu nespresso, domácí limonády, polévky jako od babičky, čerstvé panini i lahodné dortíky. Dát si kávu v prostoru, kde se volně pohybuje několik koček, má zájem tolik lidí, že je nutné si místo rezervovat. Objednávejte knihu kočičí kavárna v internetovém knihkupectví megaknihy.cz.

Opuštěná A Léčebná Zvířata, O.p.s.


Srdečně vás zveme do tak trochu jiné, kočičí, kavárny. Při hezkém počasí nabízí kavárna posezení i na zahrádce. V kočičí kavárně jsme byli podruhé.

Kavárny Jsou Jedno Z Našich Nejoblíbenějších Míst A Milujeme Jejich Objevování.


Podívejte se na nabídku restaurací v okolí. 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v praze, oddíl b, vložka 1328. Útulný podnik plný kočiček a dobré kávy naleznete na smíchově v ulici vodní.

Změna Sídla Z Kosmická 753/33, Háje, 149 00 Praha Na Sokolská 622, 760 01 Zlín :


Modrý kocouř.cz neručí za obsah odkazovaných stránek. Nejnižší ceny 450 výdejních míst 99% spokojených zákazníků Jsme originální kočičí kavárnou, která následuje trendy původních japonských zvířecích kaváren, které úspěšně baví návštěvníky z celého světa již desítky let.

Kavárna Kočičí Praha Je Originální Kočičí Kavárnou, Kde Můžete Zažít Jedinečné Chvíle Ve Společnosti Osmi Hravých Koček.


The maximum occupancy at this venue is 5 guests. Kočičí kavárna praha 5, smíchov; Odpočiňte si od stresu všedních dní a načerpejte sílu v příjemné vegetariánské kavárně, kde budete moci pohladit a pozorovat osm krásných kočičích tvorů.