Kavarna Rosa Praha 8

Kavarna Rosa Praha 8. Velký výběr čajů a kávy. Kavárna slavia praha 1, smetanovo nábř.

Ochutnejte Archivy Dobrýprodukt
Ochutnejte Archivy Dobrýprodukt from dobryprodukt.cz

Praha 8 tak bude první obcí v české. Pokud si chcete objednat dort či zákusky, tak volejte na číslo 210 320 715.veškeré služby lze objednat i přímo u nás v cukrárně na adrese klapkova 35, praha 8 nebo telefonicky. U zastávky metra nové butovice (z metra vyjděte východem se symbolem vozíčkáře), ul.

Tato Pěkná Kavárna Je Laděna Do Černošského Stylu.jsou Zde Vystaveny Různé Sošky A Obrazy Od Afrických Umělců.


Vítejte v kavárně a restauraci palmovka. Komunitní bydlení v rezidenci rosa se snadno dostupnými kvalitními službami umožňuje žít v centru města. Akce se koná pod záštitou starosty mč praha 8 ondřeje grose.

Přijďte Načerpat Inspiraci A Vybudovat V Sobě Zásoby Trpělivosti A Motivace, A Nebo Se Zastavte.


Naleznou tu nejen zdravotní či kosmetické služby, pestrý kulturní program a zábavu podle svých představ, ale hlavně nové přátele. Máme pro vás průvodce a tipy na to, co podniknout, kde se dobře najíst nebo kam se v okolí města praha 8 rozhodně podívat. Ve středu 25/1 se rozezní košinka tóny dřevního big beatu v podání honzy libiše a jeho kapely.

Barbora Václavíková June 9, 2016.


Ofc, this café is mainly about cats.and that's why any visitor should first read the 15 rules (applicable for humans too), and the story & specifics of each cat (in a book available on tables). Externí odkazy:(otevírají se v novém okně) w: Podívej se na menu, recenze, fotky, kontakty, polohu a další informace o podniku tichá kavárna na zomatu location fill icon it is an icon with title location fill

Dopřejte Si Odpočinek Nejen Při Krásném Počasí Na Naší Zahrádce.


Vlastní výroba dortů, zákusky, chlebíčky. Dáme jídlo wolt jídlo domů. V případě atypických zakázek či větších rezervací našeho sladkého sortimentu doporučujeme provádět objednávky s dostatečným předstihem.

Volat Kontakt 731 386 832 Požádat O Nabídku Whatsapp 731 386 832 Sms Na 731 386 832 Kontaktujte Nás Najít.


Najdete zde služby lékaře, asistenta a rehabilitačního personálu. 17 reviews closes in 10 min. Výběr filmů a informace o vstupném dle aktuálního programu kavárny.