Café Te Huur Antwerpen

Café Te Huur Antwerpen. Café / brasserie in het historisch gedeelte van antwerpen op toplocatie ( d 3440 ) ref 32693 over te nemen : Voorheen was dit een café met woonst boven.

Vakantiewoning Antwerpen te huur tot 10 personen
Vakantiewoning Antwerpen te huur tot 10 personen from zaliginantwerpen.be

Gezellig café met zonnig terras, gelegen op een toplocatie aan de groenplaats met veel vast cliënteel. Immo te koop in antwerpen (2018) immo te koop in berchem (2600) Horecazaak in het centrum van mol.

Dit Pand Herbergt Een Goeddraaiend Volkscafé, Genaamd “Sport”, Hetgeen Ook Over Te Nemen Is, Vraag Kantoor Of Zie Website.


Typische antwerpse bruine kroeg / brasserie gelegen in een gezellige autovrije winkelstraat in het historisch gedeelte vlakbij de grote markt. Vakantiewoning antwerpen te huur met 3 slaapkamers en 3 badkamers, een eigen living, keuken en eetruimte. De prijzen voor de huur van de zalen is steeds op aanvraag via zaal.sac@gmail.com.

Café Te Huur Helemaal In Orde Met Mooie Tuin Zuiden Gericht Meubels En Helemaal Ingericht Voor Vragen 0477 27 96 18 Te Olen Centru.


Adres straat niet gekend, 2000 antwerpen; Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig gebouw met 4 appartementen en is bereikbaar via de trap. “in het centrum van antwerpen leeft alles.

Het Is Een Ludieke Protestactie Om De Blijvende Sluiting Van De Sector Aan Te Kaarten.


Volledig instapklaar hotel+brasserie+feestzaal over te nemen in bree centrum. Café maurice & dietrich op de antwerpse grote markt is failliet. Het café bestaat al voor meer dan 100 jaar en is daarmee in van de oudste cafés in evergem.

De Handelszaak Is Perfect Onderhouden.


Te huur het volledig gebouw met handelspand restaurant, pizzeria, frituur, pitabar, cafe of lounge bar 260 m² + 4 verdiepingen woo. Kelder, cv op aardgas, deels dubbele beglazing, vrij van huur. Toplocatie voor cafetaria / sushi / bezorgconcept.

Deze Horecazaak Beschikt Over Een Verbruikzaal Van Ongeveer 80 M2 Met Een Bedieningstoog En.


Na afbraak zijn er mogelijkheden om een nieuwbouw t. Café / brasserie in het historisch gedeelte van antwerpen op toplocatie ( d 3440 ) ref 32693 over te nemen : Immo te koop in antwerpen (2018) immo te koop in berchem (2600)