Café Zaal Te Huur

Café Zaal Te Huur. Commerciele ruimte , zaal van 300m² voor resto/cafe/expo/atelier/ opslag /. We hebben de ideale feestzaal en zijn één van de origineelste trouwlocaties.

Cafézaal met terras en woning in Banholt huur € 1.050
Cafézaal met terras en woning in Banholt huur € 1.050 from horecahuislimburg.nl

Groot terras en bovenwoning in twente discreet aangeboden (huur): Een zaal huren in breda? Commerciele ruimte , zaal van 300m² voor resto/cafe/expo/atelier/ opslag /.

Vmh Is Hierin Uw Partner!


De functionele keuken (27 m²) ligt tussen het café en de feestzaal in. De huur voor de zaal bedraagt € 60 voor zes uur (dit is inclusief een uur ervoor voor versieren e.d. U kunt ook per regio ons aanbod bekijken:

Klik Op De Naam Van Een Zaalverhuur Of Zaalverhuur Om De Gegevens Te Bekijken.


Horecaruimte te huur in wc spaarneboog haarlem. Commercieel te huur in morkhoven. 18de eeuws historisch pand op 100m van de markt en vlak bij burg.

Ieder Uur Extra Uur Kost € 15.


Te huur (8) te koop (25) te pacht (1) ter overname (4) zalen/partycentrum. We hebben 11 huurwoningen voor je zoekopdracht café oost vlaanderen, met prijzen vanaf € 800. Naast sporters kunnen ook supporters in ‘t centrum terecht.

Zaalverhuur — Vergaderruimte Te Huur In Gent.


Een zaal huren in breda? Bij de zaal horen alle benodigdheden voor een succesvol feest. Sinds 1994 is ons kantoor gevestigd in baarle en expert op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur, taxatie en alle aanverwante gelegenheden met betrekking tot vastgoed.

17 Bussel Zalen Van, Deurne 9,12 Km;


Een zaal huren kan al voor relatief weinig geld. Kijk ook verder in het aanbod van eigen horeca makelaar. Restaurant met zaal, groot terras en.