Café Fara V Kletnici

Café Fara V Kletnici. Café fara ulehla zimním spánkem. Budova fary je pozdně barokní, z období vlády josefa ii.

Café Fara GOLFERO.cz
Café Fara GOLFERO.cz from www.golfero.cz

V létě při toulkách pálavou jsem zavítala do vesničky klentnice. Pro dostupnost termínů prosím kontaktujte kouzelné místo napřímo. V sobotu 5.2.2022 bude provoz café fara z důvodu svatební oslavy omezen.

Nabízíme Lahodnou Kávu, Zážitkový Salónek Coffee Spirit, Farní Knihovnu, Vinný Sklep, Ubytování V Nově Vybudovaných Netradičně Řešených Pokojích, Prostornou Terasu, Dětské Hřiště.


Postaveno s láskou.my milujeme kávu.jedinečná a lokální. Thank you very much for your understanding ️ with love cafe fara in klentnice. Místo ve filmech a seriálech:

Tip Změny Uložíte Také Pokračováním Na Další Fotku Či Video A Zrušíte Je Klávesou Esc.


Rezervace pro kavárnu a restauraci není možno provádět emailem nebo prostřednictvím sociálních sítí. Ubytování a posezení na dvorku, na které se nezapomíná. They cook from local ingredients.

Klentnice Kousíček Od Mikulova (Dobré Autobusové Spojení).


Pro dostupnost termínů prosím kontaktujte kouzelné místo napřímo. Very great local food and wine. Café € €€€ fara gera d'adda.

Nám Sa Sem Podarilo Dostať Mimo Sezóny.


Tato mapa slouží pouze k náhledu. V espressu vyniká čokoládová chuť s chutí pečených broskví a doteky citronu, s velmi kořeněným dozvukem… Chodili by do ní lidi ze sousedství a měla by takovou domácí, klidnou atmosféru.

Stylová Nekuřácká Kavárna V Klentnici Na Trase Cyklostezky Pod Pálavskými Vrchy.


Dovolená s batoletem je fakt zábava, celých pět dnů jsme se nezastavili a po návratu bych potřebovala odjet se někam zregenerovat. See 409 photos and 164 tips from 2162 visitors to café fara. A to stále nebyl konec.